Kundo Bredbånd AS

Legge til en skriver eller skanner i Windows

Oppdatert

Hvis skriveren bruker kabel, plugger du den til enheten. Den kobles til automatisk, PC-en laster ned de riktige driverne, og du kan bruke den umiddelbart. Følg disse trinnene for å koble til en trådløs skriver:

1. Velg Start  > Innstillinger  > Bluetooth & enheter  > Skrivere & skannere .

Åpne innstillinger for skrivere & skannere

2. Velg Legg til enhet ved siden av Legg til en skriver eller skanner.

3. Vent til den finner nærliggende skrivere, finn den du vil bruke, og velg Legg til enhet. Hvis du vil fjerne skriveren senere, merker du den og velger Deretter Fjern.

4. Hvis du ikke ser skriveren, kan du prøve å løse problemet ved hjelp av fremgangsmåten i Løs skrivertilkobling og utskriftsproblemer i Windows.

Beslektede emner

warning Created with Sketch.