Koble opp modem for første gang

Oppdatert

Skru fast overgangen på antennekabelen, sett antennekabelen i vegguttaket ditt og skru den andre enden på modemet der det er merket CABLE. Skal du ha TV tilkoblet samme uttak kan du hoppe over dette steget.

Hvis du har Kundo Box og modem tilkoblet på samme antenneuttaket må du bruke splitteren (merket MCP-03) i vegguttaket. Sett antennekabelen i splitteren der det er merket MODEM og skru den andre enden fast på modemet der det er merket CABLE. Overgangen som følger med skal ikke benyttes.

Deretter kobler du nettverkskabelen fra utgangen merket ETHERNET på modemet til din PC eller trådløsruter. For mer info om oppsett av trådløsnettverk se veiledning fra ruterprodusent.

Til slutt kobler du til strøm og slår på modemet.

Guide tagget med: modem tilkobling