Hvordan installere KundoBredbånd?

Oppdatert

Om du ønsker å installere KundoBredbånd hjemme, kommer vi gjerne til deg for gratis installasjon! Selv om mange trådløse rutere har svært brukervennlig konfigurering, kan det være komplisert av og til. Dersom du trenger hjelp til noe, spør internettleverandøren din eller elektronikkvareforhandleren, alt ettersom hvem du fikk ruteren av.

Om du ønsker å gjøre det selv, følg denne enkel guiden:

1. Sørg for at krypteringstypen er WPA2 eller WPA3. WEP er ikke tilstrekkelig, og kan lett knekkes!

2. Bruk et godt passord. Selv om du har valgt WPA2 eller WPA3, hjelper det veldig lite hvis datakriminelle kan knekke passordet. Her kan du få hjelp til å lage et sterkt passord
  3. Husk at trådløs datatrafikk i utgangspunktet bare er radiosignaler, som kan snappes opp av alle. Trådløs-kryptering og -passord er derfor veldig viktig, så kontroller dette om du er i tvil.
  4. Følg ellers vanlige nettvettregler for sikkert nettverk og sikker mobil/PC.