Kundo BredbÄnd AS

Glemt passord til Min Side (📂)

Oppdatert

Om du har glemt passordet ditt:

For Ä endre passordet ditt mÄ vi sende deg en e-post med instruksjoner. Skriv inn e-postadressen som din konto er registrert med og trykk send.

Er mobilnummeret ditt registrert som kontaktnummer hos Kundo BredbĂ„nd, kan du fĂ„ nytt passord til Kundo BredbĂ„nd e-post tilsendt pĂ„ SMS ved Ă„ sende en SMS med passord <brukernavnâ€ș til 1980.

Merk! Det kan ta opptil 30 minutter fĂžr det nye passordet vil fungere.

Passord tilsendt i posten

Har du glemt passordet ditt kan vi sende deg et nytt i posten. Fyll ut og send skjemaet vi lenker til under, og du vil motta et nytt passord i lÞpet av 5-7 virkedager. VÊr oppmerksom pÄ at du ikke vil ha tilgang til din @online.no e-post fra vi behandler henvendelsen til du mottar passordet.

Av sikkerhetsmessige grunner kan vi kun sende ut passord hvis adressen du har oppgitt i dette skjemaet stemmer med adressen vi har registrert pÄ ditt abonnement.